We bring quality to the next level.

HEMO е приватна компанија основана во 1993 година во Скопје, Македонија.

Компанијата има долга традиција и меѓународна репутација како консултант, добавувач и дистрибутер на суровини, состојки, полупроизводи и готови производи. За повеќе информации во кои индустрии ние работиме проверете го бизнис линии линкот. Од самиот почеток ние сме свесни за важноста на следењето на светските трендови во индустриите во кои работиме,пронаоѓање на најдобрите состојки и предлагање на најдобрите решенија за нашите клиенти што доведе да станеме сигурен добавувач и многу почитувана компанија во регионот.

Нашата компанија има добро образован кадар, искусен технички тим, постојано се надградуваат и секогаш се мотивирани да им помогнат на нашите клиенти во однос на нивното барање. Ние секогаш добавуваме на време она што го ветуваме и ги исполнуваме барањата на клиентите во врска. Се трудиме да бидеме ценовно атрактивни според барањата на клиентот. Ние нудиме висок квалитет на услуги и производи со целосна документација и сите релевантни сертификати кој го докажуваат тоа.

Нашата главна цел е да додадеме поголема вредност на вашите производи и бизнисот во целина. Нашата цел е да им помогнеме на клиентите да произведат безбедни производи со користење на високо квалитетни состојки и производи, имплементирање на најнова технологија во оваа област и зачувување на животната средина. Помогнете да изградиме поздрави и побезбедни производи за луѓето и придружете се на нашата бизнис мрежа.

За повеќе информации ве молиме проверете во контакт линкот.


Би благодариме на времето одвоено да ја посетите нашата интернет страница.